Søk
Arrangement
Jungelen Sommer Session: Wayo Sound (FR) & Simon Alejandro   Landmark  Klubb


23.00
+20
CC: 120 NOK
Vi er mad fornøyd med å ha booket inn Wayo Sound aka Simon Mersault, som er en av Sør-Frankrikes mest dedikerte dj’s og platesamlere. Han spiller den frekkeste afro-funken fra vest-afrika, hotteste cumbia’en fra sør-amerika og den mest dansbare kompa’en og cadence-musikken fra den franske karibien… Han kommer hele veien fra Montpellier til Bergen for et ‘vennskapelig’ møte med dj Simon Alejandro. Favoritten vår Flora Scofano er nettopp kommet hjem fra et års opphold i Brasil og gjør oppvarmings-set’et frem til midnatt. Se opp for en live-surprise fra Jungelen family utpå natten.. Kom tidlig og vær nice.. og vær forberedt på 100 % gode vibber & kokende dansegulv en siste gang før sommerferien !


***********************


Jungelen: Vi er et bergensk plateselskap stiftet i 2011 av Simon Alejandro og venner. I tillegg til å gi ut musikk har vi og arrangert klubbkvelden vår siden 2016. Fokuset vårt ligger på å presentere lokale og internasjonale liveartister og dj’s, samtidig som vi hele tiden bygger på nettverket vårt - som er basert på en felles lidenskap for musikk og dans.

** Simon Alejandro ’Paris 2’ EP slippkonsert 29.juni Vic **
https://bit.ly/2yflx29

** Jungelen Klubb-Selections **
http://spoti.fi/2Emg9sg

** Jungelen utgivelser **
https://spoti.fi/2ylbh8y

** Jungelen-Totebag **
https://bit.ly/2Gzzhby

** Jungelen-Insta **
simonbrunviking

Venner av jungelfamilien
Tik Records Agenturet Dragefjellet Minifestival Jassbox Bergen Digelen BSBVibbefanger Osco Radio Kaskjerbergen Athletic Progression Piñata Wayo Sound DJ Pika Konsept X LPeewee YUZZO KING KLANG LYDSYSTEM Sju Fjell Bergsystem Tropical Discoteq Welove Roots


Til toppen