Søk
Arrangement
Perfect Sounds Forever #7 Soft Ride / Aldous RH (UK) / The Ruby Suns   Landmark  Konsert


Perfect Sounds Forever presenterer:

Soft Ride + Aldous RH (UK) + The Ruby Suns (US)

Landmark / fre 8.sept / 21.00 / https://perfectsounds.ticketco.no/SOFT RIDE:
Er Arne Håkon Tjelle fra Bloody Beach sitt nye solo-prosjekt lager musikk som beveger seg i landskapet mellom psych, pop og western. Med seg har han Øystein Braut (Electric Eye, Dig Deeper), som også har produsert albumet som kommer våren 2017.

ALDOUS RH:
Aldous RHs besettelse med rocken begynte i en alder av 12 år og har ikke gitt seg siden. Mange år ble brukt til å finslipe rollen som vokalist og låtskriver med psychprog-bandet Egyptian Hip Hop. I tillegg til sjelsettende erfaringer på turne med folk som Charlotte Gainsbourg og Connan Mockasin som har resultert i hans seneste prosjekt, og vi spår at verden nå er klar for galskapen og geniet som er Aldous RH!

THE RUBY SUNS:
The Ruby Suns er endelig tilbake etter 4 år med et briljant og ambisiøst album ved navn Sprite Fountain. The Ruby Suns høres ut som et band, både i navn og uttrykk, men består egentlig kun av den nå Oslo-baserte nomaden Ryan McPhun. Oprinnelig fra California, men som bygde opp sin musikalske identitet i New Zealand over flere år, før han flyttet hit.

Sprite Fountain er et album som har blitt til over flere år. Det hele startet med adressebytte fra Auckland, New Zealand til Oslo, Norge i 2013. Her ventet et nytt liv som far og Oslo-basert musiker. Albumet ble skrevet og spilt inn i øktene mellom henting og levering barnehage og turnévirksomhet som livemedlem for hans New Zealandske venner i Lawrence Arabia, i tillegg til å remikse, spille inn med og turnére med norske artister som Snasen, Heyerdahl og Beezewax.

Sprite Fountain fremstår som et amalgam av de fire foregående RS-albumene. Det er rytmisk og harmonisk komplekst og McPhun, som gjør alt selv, viser seg som en glimrende låtskriver, arrangør, produsent og musiker. McPhuns inspirasjonskilder er mange og varierte. Litt ELO, litt Julia Holter og plutselig en dæsj av karibiske ”Flag ship Riddim” slik som i singelen Tilt of his hat. Resultatet er intrikat og intelligent småpsykedelisk indiepop.

Tekstmessig tar den for seg alt fra å føle seg fremmedgjort i et nytt land, å ikke kunne språket (Pram Gang), men også den blå-blå regjeringen (Blåhvalene). Blankee på sin side er en ode til McPhuns surfende tenåringstid i California og K Rd Woody skildrer Auckland, New Zealands Karangahape Road og dens uteliv. Tekster formet av alle stedene McPhun har bodd.

Til toppen