Søk
Arrangement
Plattform Kirsty Bell om Emily Wardill   Landmark  Kunstnersamtale, Foredrag


I anledning Emily Wardills utstilling "Matt Black and Rat" har vi invitert Kirsty Bell til å holde et foredrag i serien Plattform.


Gratis inngang!

Matt Black and Rat er Emily Wardill’s første store utstilling ved en institusjon i Norge og hennes største solo-presentasjon de siste årene. Utstillingen består av to nye filmarbeider, samt en ny serie med skulpturelle relieffer og innrammede rayogrammer.  


Platform: Kirsty Bell on Emily Wardill from Bergen Kunsthall on Vimeo.Kirsty Bell er en skribent og kritiker bosatt i Berlin. Hun er en fast bidragsyter i frieze, og skriver i tillegg for blant andre Art in America, art agenda, Mousse Magazine, Parkett, Camera Austria og har publisert en rekke katalog essays. Hennes bok “The Artist’s House. From Workplace to Artwork” ble gitt ut på Sternberg Press i 2013.

Emily Wardill (f. 1977, UK) bor og arbeider i Lisboa, Portugal. Utstillingen vil gå videre til Museu Calouste Gulbenkian i Lisboa sommeren 2017.

Plattform er Bergen Kunsthalls serie med presentasjoner, foredrag og debatter med de fremste kunstnere, kuratorer og teoretikere på samtidskunscenen.

Til toppen