Søk
Arrangement
The Heat Death / Kim Myhr Playdate   Landmark  Konsert


Velkommen til ei spinnvill sesongavslutning. Eit sjukt stjernelag av musikere tar turen til Landmark. Det burde også du gjere. Kom så!


Dørene opnar 2000
Konsertstart 2100

Cc: 80/50

The Heat Death
The Heat Death er et band bestående av Kjetil Møster, Martin Küchen, Mats Äleklint, Ola Høyer og Dag Erik Knedal Andersen. Bandet spiller egenkomponert musikk som sjangermessig befinner seg et sted mellom jazz og improvisasjonsmusikk, med energi og spontanitet som fokusområde.

Musikken blir beskrevet som energisk insisterende med sjangeroverskridende elementer i seg. Musikerne har sammen eller hver for seg markert seg i band som Zanussi 5, The Thing XXL, Fire Orchestra, Cortex, SAKA, PNL Large Unit, Datarock, Honest John, Angles og Yun Kan. Bandet har turnert i både inn- og utland de siste årene med konserter i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, London, Brighton, Stockholm, København og profilerte festivaler for jazz- og improvisert musikk som All Ears og Blow Out.

Kjetil Møster - Sax
Martin Küchen - Sax
Mats Äleklint - Trombone
Ola Høyer - Bass
Dag Erik Knedal Andersen - Trommer

//

Kim Myhr
Kim Myhr er en markant stemme på den norske eksperimentelle musikkscenen, både som komponist og gitarist. Han har gjort konserter over hele Europa, Asia, Australia samt Nord- og Sør-Amerika. Myhr ga i 2014 ut soloalbumet All your limbs singing, en orkestral utforskning av den akustiske 12-strengsgitaren som fikk gode anmeldelser i innland og utland. Myhr har skrevet to kritikerroste verk for Trondheim Jazzorkester. Det første med Sidsel Endresen under Moldejazz 2009 ble av JazzNytt kalt «En av jazz-Norges mest skjellsettende opplevelser». Myhrs andre verk for Trondheim Jazzorkester hadde premiere under Ultima festivalen 2012, og ble laget i samarbeid med Jenny Hval. Denne musikken ble utgitt på Hubro i januar 2016, under navnet «In the end his voice will be the sound of paper». Myhr ga ut sitt andre soloalbum på HUBRO i oktober 2016, som Dagbladet kåret til årets sjuende beste norske utgivelse, uavhengig av sjanger.
Myhr er en aktiv komponist, og skriver for kammergrupper, elektroakustiske settinger, og lager musikk til forskjellige scenekunstprosjekt. Han er også med i trioen MURAL, sammen med Jim Denley og Ingar Zach, som har gjort tre konserter ved Rothko Chapel i Houston; hvor den siste ble utgitt som en trippel CD i september 2015. Myhr driver plateselskapet SOFA sammen med Martin Taxt og Ingar Zach.

Kim Myhr - Gitar


Til toppen