Søk
Arrangementer
Slippkonsert: Dobbeltgjenger, support: Slow Stepper   Landmark  Konsert


Slippkonsert i anledning slippet av Dobbeltgjenger sitt debutalbum: "When I've Gone to Space"!

Billetter: 80,-

Albumet slippes 30. september på plateselskapet Bad Vibes og vi feirer slippet med en heidundrenes konsert på Landmark 13. oktober. Eksplosiv rock, virituell dans og svevende kunstinstalasjoner er stikkord som vil prege kvelden! Labelvennene Slow Stepper skal varme stuen godt opp før Dobbeltgjenger entrer scenen!

Dobbeltgjenger
Dobbeltgjenger er et spennende rockeband fra Bergen. Med bastante riff, fyldige akkorder og kompromissløse grooves, samlet av en særegen rockevokal utgjør bandet noe av det fremste innenfor sin sjanger i Norge. Bandet viser imponerende balansekunst mellom det progressive og det fengende. De fire musikerne utgjør et unikt og grådig band som tar sine ideer langt inn i den konseptuelle verden for å formidle sitt hypnotiserende lydbilde.

Dobbeltgjenger gir denne høsten ut sitt debutalbum, «When I've Gone to Space». Platen tar for seg en ensom reise i verdensrommet: ”Det handler om å gå inn i seg selv og ut i det store og rare «space», der fortapte astronauter på jakt etter indre ro møtes i et kaotisk verdensrom uten tyngdekraft” sier vokalist og låtskriver Vegard Wikne om albumet.

Med inspirasjonskilder som Queens of the Stone Age, Motorpsycho og Radiohead står originalitet, i en spiselig musikalsk ramme, som en uthevet fotnote. Albumet slippes 30. september, gjennom det spennende psychlabelet «Bad Vibes».

Slow Stepper
Kvartetten Slow Stepper ble til i oktober 2015, og gav ut sin første singel «Smile» på Bad Vibes bare et par måneder senere. Bandet henter sin inspirasjon fra den amerikanske undergrunnspopen fra slutten av 80-tallet. Forvent trashy riff og euforiske popmelodier.

Døren åpner 20.30.
Slow Stepper går på 21.30.
Dobbeltgjenger går på 22.00.

Til toppen