Søk
Arrangementer
Granbar, At Home og Tik presenterer: Indie fest - Bergen   —  Landmark  Konsert


Granbar, At Home og Tik går sammen for første gang for å skape en ultimat festival for indiemusikk i Bergen. Det hele går selvfølgelig av stabelen på Landmark Bergen og strekker seg over tre fine dager i starten av oktober!

Festivalpass 350,-
Dagspass 150,-
Billetter kjøpes hos TicketCo

På denne første utgaven kan vi foreløpig friste med hele 8 band og artister. Kanskje tilføyer vi flere godbiter når det nærmer seg!

Vi er stolt av å presentere:
Húm, Odd Loves To Dance, Great People, Junk Machine, Blood Forest Family, Kappekoff, Johannes Holtmon, Peter Estdahl ++

DJ´s: Altar (Living), DJ Pelé, Granbar DJs

Granbar er en konsertserie som ble startet opp høsten 2015 for å skape en konkret arena for Indie musikk i Bergen. Ila en periode på ni måneder har vi presentert 25 band på scenen vår på Landmark, og vi har ingen planer om å gi oss.

Tik er et plateselskap som bygger på ideologien til Granbar, Indie til folket! Med et halvt år på baken og allerede seks unge, lovende band på bok, sikter Tik mot et heseblesende antall av 20 utgivelser ila 2016.

At Home er et Oslobasert musikkselskap som opererer etter 360-modellen. Utgivelse, booking og management, alt i ett. Etter hurtig etablering i 2015 har de sanket inn fire lovende band og artister, alle med tilhørighet til Tromsø. At Home tar med seg tre av disse til Bergen i oktober.

Dørene åpner kl. 21.00

Til toppen