Søk
Arrangementer
Mount Event presenterer: Sekuoia (DK)   Landmark  Konsert


Etter en rekke med applauderte EP-utgivelser har den Danske produsenten og elektriske virtuosen Sekuoia nå utgitt sin nyeste singel, den nydelige kreasjonen ”Someone’s Problem” via Nowadays Records, som første smaksprøve fra det kommende debutalbumet.

Billetter: 150,-

Sporet er en sonisk hjernebølge av flytende basslinjer og livlige synth-hook, infiltrert av ett spøkelsesaktig vokal-sample og en stødig beat. Det er lett å hengi seg selv til dansegulvet med Sekuoia sin deilige versjon av electro-dance. ”Someone’s Problem” henter inspirasjon fra navn som Flume, Jamie XX og Lomovolokno, og holdes sammen med hans unike og drømmende produksjonsstil.

Etter å tidligere ha jobbet med og remikset en rekke bejublede artister, slik som Mø, Tomas Barfod, og Sivas, har den København-baserte produsenten satt sin nyoppdagede lyd og musikalske tilnærming i front for sin ambisjon om å bevege seg fremover og produsere noe som skiller seg ut fra tidligere utgivelser: ”Jeg ville lage en låt som hadde en mer episk følelse enn mye av det jeg har gitt ut tidligere. Jeg ville lage et atmosfærisk dansespor, som beveget seg inn på akkurat den riktige måten, og som gir deg en følelse av å ville danse og fortape seg i musikken, uten å tenke på noe annet.”

For å promotere sin nyeste singel har Sekuoia annonsert en Europeisk turné senere i år. Turnéen går via byer som München, København og Paris før den avsluttes i Hamburg. Den allerede erfarne artisten har tidligere spilt på blant annet Roskilde Festivalen, Iceland Airwaves og på Amsterdam Dance Event. I fjor spilte også Sekuoia for utsolgte hus i Berlin og London – før han nå returnerer han med sin Europeiske headliner-turné i Oktober.

Singelen ”Someone’s Problem” ble utgitt 26 april 2016 og følges opp med utgivelsen av det etterspurte debutalbumet senere i år.


"Someone's Problem": https://www.youtube.com/watch?v=h8rJggTMyjk

Til toppen