Søk
Arrangementer
Nakama & Runt Woody Playdate   Landmark  KonsertCC: 80,-/50,-
Dørene opner 2000
Konsertstart 2100

Torsdag er det klart for siste Playdate for denne sesongen. Vi får besøk av to veldig fine band. Siste mulighet til å overvære ein Playdatekveld før sommeren!

Nakama er japansk og kan oversettes som «følgesvenn», eller et fellesskap hvor ingen står over noen andre. Det er fire mennesker, musikere, kunstnere som blåser liv i et materiale som kan karakteriseres som europeisk jazz anno 2000, amerikansk samtidsmusikk anno 1960, japansk tradisjonsmusikk og et snev av romantisk klassisk musikk. Nakama er tomhet og form, form og tomhet. Det er det du får når du blander japanske tegneserier, minimalisme, chili og zen-buddhisme. Nakama er et tappert forsøk på å gjøre verden til et bedre sted gjennom lyd og stillhet.

Adrian Løseth Waade - fiolin
Ayumi Tanaka - piano
Andreas Wildhagen - trommer
Christian Meaas Svendsen - bass

Ensemblet ledes av bassist Christian Meaas Svendsen, kjent fra band som Large Unit, Mopti og Duplex. Deres debutalbum «Before the Storm» blir gitt ut på Svendsens eget plateselskap Nakama Records, og prøver å gi et svar på hva stillhet kan være gjennom en minimalistisk tilnærming til både skrevet og improvisert materiale.


Runt Woody er en gitar/tromme duo med felles røtter fra Skien. Musikken er fritt improvisert, men også til tider basert på små musikalske konsepter og idéer, som utvikles gjennom samspill. Vær for seg har de reist til Gambia, India og Brasil for å studere musikk i fremmede kulturer, som både inspirerer og preger musikken. Medlemmene studerer nå på jazzlinja ved Griegakademiet i Bergen.


Sondre Berg Abrahamsen - Gitar
Martin Wright Thorsen - Trommer
Til toppen