Søk
Arrangementer
Einar Stray Orchestra / Hilma Nikolaisen / Katarina Lunde / Cold Creek Granbar #8   Landmark  KonsertCC: 150,-

Vi presenterer vårens siste Granbar, en forhåpentligvis varm og fin kveld i mai måned! Denne kvelden dedikeres til alle de artistene som har vært med å skape magiske opplevelser fra da vi startet i november 2015, og frem til mai 2016. Det blir en kveld hvor vi ser tilbake på 7 storartede eventer, men også ser mot en artig fremtid for Granbar. Hvem vet hva som skjer etter sommeren..?^^ Det blir selvfølgelig også nok en kveld spekket med god musikk fra hele FIRE band, reneste festivalen dette her!

Einar Stray Orchestra har to kritikerroste album, to EPer og mer enn 250 konserter i Europa og Asia på samvittigheten. Nå slipper Indiepop-kvintetten sin tredje fullengder, og skulle denne være basert på den samme kompromissløse blandingen av klassisk musikk, folk og pop/rock vi kjenner fra tidligere har vi meget å glede oss til. Fra utsolgte konsertsaler i Tyskland, Russland og Kina tar gjengen turen innom noen få utvalgte norske klubber og festivaler, deriblant GRANBAR! JA! Fy.. dette blir kult!

https://open.spotify.com/artist/3KNKt7f2QCeOhOraT5xdrc

Hilma Nikolaisen burde være en kjent figur for mange. Dette er en som har holdt det gående svært lenge, tidligst på 90-tallet frekventerte hun Oslo-klubber som So What! og Elm Street med kultbandene "Umbrella" og "the Lock Ness Mouse". Senere sluttet hun seg til "Serena-Maneesh", som jo har vært et av de største navnene for mange det siste tiåret. Nå er Hilma endelig aktuell med eget materiale, fire singler tilgjengelig på en digital plattform nær deg! Dette er smakfull, svevende popmusikk, preget av en rik bakgrunn som musiker og låtskriver. Simelten vakre melodier båret frem og servert til dere av Hilma og hennes band denne kvelden. Kom kom, dette vil dere ikke gå glipp av!
https://open.spotify.com/artist/13KN5sIVb9i5L9fDxa3CdZ

Katarina Lunde er kanskje den kvinnelige vokalisten og låtskriveren fra bergen mange har ventet på. I et landskap av mange ulike sjangre, presenterer hun musikken sin gjennom et stødig band, hvis bakgrunn er desto mer mangfoldig. Det er vanskelig å kategorisere dette her, og det er kanskje nettopp det som gjør ting så givende. Selv om låtene er fengende og lett å like, inneholder de mye skeive taktarter, fyldig harmonikk og dype tekster. Man kan vel trygt si at jazz er et sentralt begrep, men alle de fine popmelodiene gjør ting likevel så fordømt smakfullt!
En særdeles behagelig nr.2 på scenen denne kvelden.
https://soundcloud.com/katarina-lunde-1

Cold Creek er svevende melankolsk Indie-rock fra Trondheim. Med et atmosfærisk og dynamisk lydbilde beveger de seg smidig mellom følsomt fingerspill og tyngre, langt mer støyende saker. Denne kvartetten ga ut platen "All the travels we make" i 2014, et laidback gitarbasert album med fine strukturer og sterke budskap. I slutten av februar 16 kom singelen "Fog", en låt i et mer rytmisk og støyende lydbilde, men som også værer sterk tilknytning til tidligere prestasjoner. Tiden fremover kan bli artig å følge med på, ikke minst gleder vi oss til å se hva Cold Creek vil levere på Granbar#8!
https://open.spotify.com/artist/6aaft4EhXu9qbBbPubtmns

Til toppen