Søk
Arrangementer
Frode Haltli / L'Ocelle Mare nyMusikk Bergen   Landmark  Konsert


Virtuoser på akkordeon og banjo
CC: 80,-
Dørene åpner kl.20:00
Konsertstart kl.20:30

Frode Haltli kan vel regnes som Norges fremste akkordeonist innenfor ny musikk. Han begynte å spille trekkspill som 7-åring. Debutalbumet Looking on Darkness ble utgitt på ECM i 2002 og mottok Spelemannprisen i kategorien Samtidsmusikk. I 2014 ga han ut platen Vagabonde Blu på labelet Hubro, med stykker av Salvatore Sciarrino, Arne Nordheim og Aldo Clementi – en utrolig fengende plate med store kontraster. Etter å ha hørt dette albumet var det helt tydelig for oss at vi bare måtte invitere Frode til å spille en solokonsert i Bergen.

Thomas Bonvalet aka L'Ocelle Mare skriver musikk for banjo, munnspill, stemmegafler, diverse mikrofoner og forsterkere, metronom og trampende føtter.
Han spilte en legendarisk konsert på Borealis i 2011, som forbløffet de fleste i publikummet – hvordan kunne noen spille slikt og hvorfor hadde man ikke hørt om det før?! Vi tror at det er fortsatt for mange folk i Bergen som ikke har hørt dette før, og har derfor prøvd å få L'Ocelle Mare til å komme tilbake i allerede et par år. Nå har vi klart det!

nymusikkbergen.wordpress.no
Bli medlem: nymusikk.no/no/medlemskap/


Til toppen