Søk
Arrangementer
Slutface, Haust, Baby in Vain Phonofestivalen   Landmark  KonsertCC: 190,-
Dørene åpner kl.20
Konsertstart kl.21

SLUTFACE
“Disse oljebarna har studert de riktige The-bandene - Clash, Smiths, Cure, xx, og har gjort den promiskuøse inspirasjonen til noe eget. Skitten, skranglete og sexy støypop [...]”
Slik beskrev Thomas Talseth og Sandeep Singh i VG Slutface sin konsertopptreden under klubb-Øya i 2014. Siden oppstarten i 2012 har Stavangerbandet blitt et navn de fleste musikkinteresserte kjenner til. I februar spilte Slutface i Urørt-finalen, i juni ga de ut singelen “Shave My Head” og i oktober spilte de under Studentradioen i Bergens egen konsertserie “Kulturelle Toner”.
Slutface har en energi på scenen som er helt utrolig smittsom. Torsdag 21. januar har de æren av å sparke hele musikkprogrammet til Phonofestivalen i gang.

HAUST
Det er en utakknemlig oppgave å finne opp rocken på ny, men Haust har alltid gjort det.
Fra starten i 2006 har Haust forsket rundt i ulike sjangrer og flyttet grensene for seg selv. I starten var det punk og black metal, senere punk og sludge, deretter proto-punk og støyrock. Nå med en splitter ny besetning har gruppa gitt seg i kast med de mørke hjørnene av sent syttitall og tidlig åttitalls goth, black-wave og synth-era i møte med aggressiv 60-talls garage-rock og psych. Siste skiva “Bodies” gitt ut på Fysisk format i vår, er et støyende mesterverk som er blitt hyllet blant de fleste musikkritere i landet.

Haust har alltid vært et forrykende tight og fandenivoldsk, drivende liveband med enorme mengder energi og et stort sound. Med inntreden av Trond Mjøen (Euroboys, Mirror Lakes, Haraball) på gitar og Henrik Myrvold (Årabrot, Blood Suckers) på bass finnes det ikke bedre liveband på denne siden av Atlanteren. I sin siste inkarnasjon er Haust klare til å ta over den norske live-kronen.

BABY IN VAIN
«Det var en teit greie på TV for noen år siden med en fyr som satt i en stol og ble blåst bakover av gitarlyd.
Jeg tenkte på denne scenen første gang jeg så Baby in Vain spille, hvorfor vet jeg ikke, men det hadde vel rot i hvor mye lyd et band egentlig kunne klare å skape. Jeg følte meg litt som den fyren.» - Magnus Romslo Lindvik, bookingansvarlig.
Lola, Benedicte og Andrea spiller nemlig støyrock som de aldri skulle ha gjort noe annet. Med en trommis og to gitarister med duellerende vokal, leverer de en energisk og kreativ dedikasjon til 90-tallets stoner-rock og grunge. Baby in Vain har de siste årene imponert på store festivaler som SXSW, The Great Escape og Roskilde, og turnerte nå nylig med selveste Thurston Moore.

Etter noen år med ventetid, kommer endelig deres debutalbum i løpet av våren 2016. Vi inviterer til slippfest når de headliner phono sin første dag.
«Det er nemlig år og dag siden, at et dansk band egenhændigt har bortført hele kønsdiskussionen musikbranchen og kørt den så eftertrykkeligt over med en tung off-roader. For så derefter at bakke og lave hjulspin i resterne» -Anders Cold, Soundvenue 2014

Til toppen