Søk
Arrangement
MAKSIMAL: Kresy (live)   Landmark  Klubb


Maksimal presenterer: KRESY (Sp/Hivern Discs). Lars Finborud og Marieke Mulders spiller deilig musikk før Kresy.
Billetter: 50,-

Vi er tilbake med nok en festaften! Det blir en glede å presentere en av våre favoritt produsenter fra Spania, Kresy. Han skal presentere musikken sin i et timeslangt live-sett, etterfulgt av et DJ-sett av Admir Kenan.

KRESY (Sp/Hivern Discs)
Kresy har i noen år nå vært en av de skjulte skattene til John Talabot sitt plateselskap Hivern Discs. Der Pional og John Talabot ofte befinner seg nærmere pop og indie enn klubbmusikk, drar Kresy motsatt vei. Den nærmeste beskrivelsen vi kan falle på er "regnskog-tekno". Det er svære lydlandskap, det er lyder fra regnskogen, det er tunge, mørke synther og det er masser av trommer og perkusjon. Det er den typen musikk man danser til i en mørk hule, midt på natten, mens ulvene sirkler seg inn utenfor.

Kresy har gitt ut flere plater på Hivern Discs med svært gode anmeldelser. Av høydepunkter kan vi nevne "Lords of Percussion", "Holding Space", "En Bypass" og hans kritikerroste "Basement Trax" EP for samme plateselskap. Han er for tiden en svært opptatt mann i studio, men har tatt seg tid til å komme til Bergen for å stifte bekjentskap med et nytt publikum. Vi gleder oss!

Til toppen