Søk
Om
HusetKunsthallen
I Kunsthallen vises kontinuerlig skiftende utstillinger, både større separatutstillinger og omfattende gruppeutstillinger. Bergen Kunsthall arbeider både nasjonalt og internasjonalt med sine hovedutstillinger, og samarbeider med et stort antall internasjonale kunstnere, institusjoner og gallerier. De senere årene har Bergen Kunsthall produsert nye utstillingsproduksjoner med noen av vår tids mest aktuelle kunstnere. Mange av Bergen Kunsthalls utstillinger vises også utenfor Norge gjennom turnering til andre visningssteder.

Bergen Kunsthalls fire store utstillingssaler utgjør institusjonens midtpunkt, og er et av Norges mest markante utstillingslokaler. Tegnet av arkitekt Ole Landmark på 1930-tallet, med visning av billedkunst som eneste formål, er disse rommene unike i sin utforming. De fire rommene ligger på en rekke som tilstøtende klassiske hvite kuber i ulike størrelser. Samlet utgjør salene en fleksibel arena for kunstnere og kuratorer, der de stramme og rene rommene tilbyr en vakker ramme rundt utstillingene, men der kunstverket alltid står i sentrum.


Bergen Kunsthall baserer sin virksomhet på egenproduserte utstillinger. På bakgrunn av denne praksis, har vi gått bort fra vanlig søknadsprosedyre. Kunstnere som ønsker å presentere sine arbeider er velkomne til å ta kontakt, med forbehold om at tilsendt dokumentasjonsmateriale ikke automatisk besvares eller returneres.

Åpningstider: tirsdag – søndag 11 - 17 / torsdager 11 - 20, med gratis inngang fra 17-20
NO.5
I NO.5 re-presenterer Bergen Kunsthall kunstverk og utstillinger som tidligere har vært vist andre steder.
Programserien er et motsvar til den økende akselerasjonen av både produksjon og resepsjon av kunst, og en anledning til å skru ned tempoet, komme tilbake til og fokusere på utvalgte verk, utstillinger eller utdrag fra utstillinger. Bergen Kunsthall vil bestille en ny tekst skrevet spesielt for hver av utstillingene.

ÅPNINGSTIDER
Tirsdag – Søndag 11 – 17
Torsdager 11 – 20
Mandager STENGT
Landmark Landmark er Bergen Kunsthall sin kafé, bar, konsertscene, nattklubb og prosjektrom som huser et intensivt og rikholdig program: Fra intime konserter med legendariske artister til tettpakkede klubber med lokale og internasjonale Dj´er og musikere; fra foredrag og debatter med ledende kunstnere, kuratorer og teoretikere til filmvisninger og performancer med nye lokale talenter og noen av de mest vitale og engasjerende kunstnere i vår tid.

Kurator Eva Rowson ved Bergen Kunsthall programmerer og er ansvarlig for det kunsteriske programmet til Landmark. Bak driften av kaféen og baren står Landmark Bergen AS, med Mats Kornerud , Jan Lorentzen og Torjus Raknes

Åpningstider
Mandag – søndag 11 – 17

På kveldstid åpner Landmark ved arrangementstart. Se programmet vårt for mer informasjon om arrangementer og konserter.

Kontakt
Landmark
Rasmus Meyers allé 5
5015 Bergen

Booking, program og teknikk: [+47] 94 01 50 50
Bordbestilling, bar og meny: [+47] 90 25 09 01 (mellom 11 - 17)

E-poster:
Kurator Eva Rowson: eva(at)kunsthall.no
Tekniker Jonas Skarmark: jonas(at)kunsthall.no
Kafé, lønsj og bar Mats Kornerud: matskornerud(at)gmail.com
Motto at Bergen Kunsthall
Bergen Kunsthall er svært glade for å kunne presentere vårt nye samarbeid med Motto, som sammen med oss vil gi vår bokhandel et nytt og enda bedre utvalg av publikasjoner, bøker og edisjoner.

Motto er både distributør og forlag, i tillegg til bokhandel, og ble grunnlagt i Lausanne, Sveits, i 2008. Hovedbutikken befinner seg i bakgården til en tidligere rammemaker i Kreuzberg, Berlin, med et utvalg av mer en 15 000 titler og et stort utvalg musikk fra etablerte plateselskap innen eksperimentell og elektronisk musikk.

Motto fungerer som en møteplass for kunstnere, forlag,
designere og utgivere av kunstbøker og editions. Hos Bergen Kunsthall vil de tilby et håndplukket og stadig fornyet utvalg av de beste og viktigste bøkene tilgjengelig.

Kontakt:
Bergen Kunsthall
T: 55 55 93 10
E:
A: Rasmus Meyers allé 5, 5015 Bergen

Ekstrakostnader:
Bergen Kunsthall tar gjerne imot bestillinger fra hele verden. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det ved bestilling også påløper porto i henhold til vekt, samt et faktura- og administrasjonsgebyr på 50,- Ved utenlandsforsendelser er det kjøper selv som må dekke ekstra kostnader i form av toll, skatter og avgifter.
Samarbeidspartnere Våre samarbeidspartnere.

Bergen Kunsthall is a part of Re-Imagine Europe, co-funded by the Creative Europe programme of the European Union.

Re-Imagine Europe is initiated by Sonic Acts (NL) and coordinated by Paradiso (NL) in collaboration with Elevate Festival (AT), Lighthouse (UK), Ina GRM (FR), Student Centre Zagreb / Izlog Festival (HR), Landmark / Bergen Kunsthall (NO), A4 (SK), SPEKTRUM (DE) and Ràdio Web MACBA (ES).

Fritt Ord
Den Kulturelle Skolesekken
Familien Brynildsens Legat
Grand Hotel Terminus
Hotel Augustin

Til toppen