Søk
Arrangementer
UKK Takeover Unge kunstkjennere + Jordi Ferreiro   Landmark  Omvisning


Overtakelse: Om å finne nye strukturer
lørdag 10. november

Unge kunstkjennere og kunstneren Jordi Ferreiro inviterer deg til å ta over Bergen Kunsthall og prøve finne svar på følgende spørsmål:

Hvem er Kunsthallen utformet og tilrettelagt for?
Gjør de vanlige formene for tilkomst det innbydende eller vanskelig å komme inn på Kunsthallen?
Hvordan synes du at en kunstinstitusjon bør utformes?

Vi har ikke svarene! Men kom gjerne og tenk med oss.

Det blir servert snacks, og du finner link til Facebook-arrangement her.

Gratis og åpen for alle!

Spania) undersøker organisatoriske strukturer gjennom deltakende performancer, lek og læringseksperimenter. I august i år ledet han en to-dagers workshop med medlemmene i Unge kunstkjennere og undersøkte hvordan Bergen Kunsthall kan legge til rette for selvstyrte områder som gir rom for flere stemmer og måter å handle på.

Bli med når Ferreiro og UKK arrangerer en take-over av Bergen Kunsthall lørdag 10. november. I løpet av en hel dag vil de sammen gjennomføre en serie med møter, samtaler og intervensjoner som stiller spørsmål ved normen for tilgjengelighet og bruk i en offentlig kunstinstitusjon, og undersøke nye måter å bruke og åpne opp bygningen på.

Velkommen!

Unge kunstkjennere ble startet våren 2017, og er en gruppe dedikerte ungdommer som arbeider for å gjøre samtidskunst mer tilgjengelig for andre unge.

Supported by Acción Cultural Española (AC/E) and Re-Imagine Europe, co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union.

Til toppen