Søk
Arrangementer
Live Commission: Maia Urstad + Anton Kats 21 - 25 Nov
Upstairs
hver dag 15:00 - 17:00

Til det siste arrangementet i forbindelse med vinterutstillingen «On Circulation» vil kunstnerne Maia Urstad (Bergen, Norge) og Anton Kats (Berlin, Tyskland) kombinere sine felles praksiser knyttet til kommunikasjonsteknologi og interesse for hvordan historier og fortellinger sirkuleres, registreres og arkiveres. Historier om teknologisk utvikling overser vanligvis hvordan, og av hvem, verktøy for kommunikasjon er laget.

Hvordan bestemmer vår til enhver tid tilgjengelige teknologi hvilke stemmer, fortellinger og historier som skal deles? Hvem er det som får mulighet til å designe dette og hvem er det som får bruke det? Hvilke stemmer blir tatt med og hvilke blir utelatt?

Arrangementer:

Konsert: Maia Urstad + ИЛЬИЧ (Anton Kats)
23. nov 20:00 Gratis

En kveld med levende musikk som inkorporerer sekvenser av elektronisk lyd, radiofrekvenser og vrengte opptak.

Mer informasjon her...


Plattform: Om å opprettholde sirkulasjon
24. nov 14:00 Gratis

En undersøkelse av de maktstrukturer som sirkulerer historier og narrativer.
Med Andrea Francke / Wish you’d been here, Anton Kats, Maia Urstad, Emma Wolukau-Wanambwa, og Hannah Gillow-Kloster (Skeivt Arkiv), Bergen.

Mer informasjon her...

Del av en rekke av høstens bestillingsverk tar for seg feministiske organisasjonspraksiser og kommunikasjonsmetoder - samt de strukturer som underbygger disse: 'Who's doing the washing up?'

Supported by Re-Imagine Europe, co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union.


Til toppen